Aktuální informace klubu zastupitelů hnutí ANO v Olomouci

Miroslav Žbánek, 21. října 2014

Vážení členové, sympatizanti a voliči hnutí ANO v Olomouci, dovolte nám informovat vás o dění a činnosti hnutí po volbách. Přestože blesková dohoda o koalici dvou "nesmiřitelných rivalů" (tj. dosavadní pravicové koalice a levicové opozice) přisoudila našemu hnutí opoziční roli, naše úsilí o změny a prosazování klíčových programových bodů nijak neuvadá.

Máme za sebou první pracovní jednání zastupitelů, na kterém jsme si stanovili úkoly pro nejbližší dny. Tento týden nás čeká ustavení klubu zastupitelů, volba jeho předsedy a místopředsedy a nominace zástupců hnutí do finančního a zejména kontrolního výboru zastupitelstva. Zde budeme požadovat post předsedy kontrolního výboru. Zároveň chceme nominovat odborníky za hnutí do odborných komisí a jejich prostřednictvím prosazovat naše programové cíle. Připravujeme zastoupení hnutí ANO v komisích městských částí. Chceme vytvořit efektivní komunikační síť, která nám umožní pružně reagovat na požadavky místních částí a pomáhat je i z pozice opozičních zastupitelů řešit.

Máte-li zájem s námi na rozvoji města spolupracovat a zapojit se do práce komisí, dejte nám o sobě vědět na e-mail olomouc@anobudelip.cz. Chceme každému voliči, který nám dal hlas, svou prací ukázat, že to nebyla marná snaha. Mandát zastupitele nám dává prostor, který jsme jako řadoví občané neměli. A hodláme ho maximálně využít. Prostřednictvím našeho webu, facebooku i pravidelných setkání vás o naší činnosti budeme informovat celé volební období. Děkujeme za podporu.

Řekněte nám svůj názor

Vložit komentář

napsal(a):

Vaše jméno a příjmení: Zde napište text: Antispam kontrola: Napište název krajského města Olomouckého kraje
Vložit

    Zatím zde není žádný komentář.

Jsme na Facebooku

Kontaktujte nás

Oblastní a místní kancelář hnutí ANO Olomouc
Koželužská 21, 779 00 Olomouc

Kontaktní e-mail: olomouc@anobudelip.cz
Kontakty na jednotlivé osoby najdete v sekci Naši lidé

Celostátní web hnutí ANO
Zadavatel: ANO 2011 / Zpracovatel: ANO 2011

Back to Top