Andrej Babiš a Pavel Telička v Olomouci

ANO Olomouc, 15. května 2014

Mimořádně vřelého přijetí se dostalo v úterý podvečer našemu předsedovi Andreji Babišovi a kandidátům do evropského parlamentu za hnutí ANO na jejich další zastávce v rámci „naslouchací tour“.

V kongresovém sále olomouckého hotelu Clarion je přivítálo více než 300 občanů ze všech koutů Olomouckého kraje. A Babiš je opět nezklamal. V uvolněném duchu vtipně glosoval aktuální politické dění a své „trápení“ s českou politikou. Žádné vznosné politické proslovy, žádná klišé a tisíckrát omílané fráze. O tom, že myslí své politické sliby vážně, je dokázal přesvědčit konkrétními příběhy, které někdy až příliš smutně vypovídají o skutečném stavu české politiky, ekonomiky i morálky.

Role moderátora večera se ujal Pavel Telička, který dokázal, že za mediálním obrazem škrobeného bruselského úředníka se skrývá sympatický chlapík a výborný řečník. Tým hostů doplnil ministr dopravy Antonín Prachař. Z jeho rázných odpovědí na řadu dotazů z publika vyzařovalo přesvědčení, že dlouho neřešeným problémům v dobudování dopravní infrastruktury nebo nekontrolovanému rozhazování peněz např. u českých drah zvoní umíráček.

Prostor k představení a zodpovězení dotazů z publika dostali i další kandidáti. Za Olomoucký kraj kandiduje Naděžda Šišková (rozhovor) a Jaroslav Špaček (rozhovor).

Mnozí tradičně čekali na závěr, až Babiš přijde mezi ně a vyslechne si jejich příběhy i slova podpory. Stejně jako zástup jeho příznivců jsme se dočkali i my, členové oblastní organizace v Olomouci. Andrej Babiš ocenil naši práci v rámci předvolební kampaně a pochválil zejména Petru Prchalovou, která měla lví podíl na úspěchu celého večera. Opět jsme obhájili pozici jednoho z nejlépe fungujících krajů v rámci hnutí a za to patří vám všem veliké díky.

Níže fotogalerie z návštěvy firem Pramet Šumperk, ZD Haňovice, Koutný Prostějov, Paragan Hranice a samozřejmě podvečerní debaty v hotelu Clarion.

Řekněte nám svůj názor

Vložit komentář

napsal(a):

Vaše jméno a příjmení: Zde napište text: Antispam kontrola: Napište název krajského města Olomouckého kraje
Vložit
  • Marek Andreansky sobota 17. května 2014, 14:16

    mate z toho sedenia videozaznam? reagovat

    • Petra Prchalová sobota 17. května 2014, 18:03

      Dobrý den, dle mých informací se videozáznam nepořizoval. Bohužel. reagovat

  • Petra Prchalová čtvrtek 15. května 2014, 16:34

    Pane Malendo, děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu. I ke mě se dostalo jen pozitivních ohlasů. Vám děkuji za účast. reagovat

  • Ing. Stanislav Malenda (člen ANO 2011) čtvrtek 15. května 2014, 13:39

    Dobrý den, děkuji za organizaci tohoto setkání. Musím přiznat, že to bylo zajímavé setkání a lídři našeho hnutí jsou opravdu zajímaví lidé. Jen se přiznám, že jsem očekával o něco delší diskuzi a konkrétnější informace k některým tématům, ke kterým jsme se nestihli dostat. Přesto setkání hodnotím jako velmi zajímavé a přínosné, i pro širokou veřejnost (dle ohlasu). Opravdu se potvrdilo, že pan předseda Babiš je vyjadřováním velmi spontánní člověk. Pan Telička zase uplatnil svou "konkurenční výhodu" ve vztahu k jeho zkušenostem s evropským parlamentem. Děkuji za cennou zkušenost... reagovat

Jsme na Facebooku

Kontaktujte nás

Oblastní a místní kancelář hnutí ANO Olomouc
Koželužská 21, 779 00 Olomouc

Kontaktní e-mail: olomouc@anobudelip.cz
Kontakty na jednotlivé osoby najdete v sekci Naši lidé

Celostátní web hnutí ANO
Zadavatel: ANO 2011 / Zpracovatel: ANO 2011

Back to Top