ANO, rozdáváme radost! Přivítali jsme léto na Nových Sadech v Olomouci

ANO Olomouc, 19. června 2018

Jsme tu s vámi už pět let. Skvělá parta lidí, kterou spojuje zájem o veřejné dění, láska k Olomouci a zejména našim dětem. Už po sedmé jsme pro ně a jejich rodiče uspořádali Dětský den.

Na tom letošním předprázdninovém jsme rozdávali radost stovkám dětí, které si tak za krásného počasí mohly zasoutěžit o drobné odměny, vyzkoušet spousty lákavých atrakcí nebo třeba projet na koni či naučit základy první pomoci. Novinkou byla i rychlostní soutěž pro maminky a tatínky „Hanácké Top Gear“, kterou provázel tajemný (tajemná) Stig :-) Samozřejmě nemohla chybět ani tolik oblíbená hasičská pěna na závěr.

„Nechceme, aby politici byli vnímáni jako ti, co si na lidi vzpomenou vždy jen tak, že před volbami rozvěsí plakáty a zahltí schránky letáky plnými slibů. Proto jsme před pěti lety započali tradici pořádání Dětských dnů a rok co rok se překonáváme v návštěvnosti. Samozřejmě nám také přeje přízeň Olomoučanů, ale i krásné počasí,“ pochvaluje si letošní ročník Mirek Žbánek, předseda hnutí ANO v Olomouci a kandidát na primátora města.  

Velké poděkování patří všem, kteří přišli a rozdávali radost s námi, a samozřejmě také všem pomocníkům, kteří se na akci podíleli!

Řekněte nám svůj názor

Vložit komentář

napsal(a):

Vaše jméno a příjmení: Zde napište text: Antispam kontrola: Napište název krajského města Olomouckého kraje
Vložit

    Zatím zde není žádný komentář.

Jsme na Facebooku

Kontaktujte nás

Oblastní a místní kancelář hnutí ANO Olomouc
Koželužská 21, 779 00 Olomouc

Kontaktní e-mail: olomouc@anobudelip.cz
Kontakty na jednotlivé osoby najdete v sekci Naši lidé

Celostátní web hnutí ANO
Zadavatel: ANO 2011 / Zpracovatel: ANO 2011

Back to Top