Babiš v Olomouci pálil čarodějnice

ANO Olomouc, 3. května 2016

Zcela nečekanou návštěvu zažili návštěvníci pátečního pálení čarodějnic v Řepčíně. V podvečer se mezi ně skromně a nenápadně, ostatně jak je jeho zvykem, zařadil i ministr financí, vícepremier a předseda našeho hnutí Andrej Babiš.

Lidé nevěřícně poznávali známou tvář a postupně se osmělovali se žádostí o společné foto. A pan Babiš nikoho neodmítl. V doprovodu "královny sabatu" Katky Žbánkové, ochotně pózoval a diskutoval s každým, kdo se chtěl se svým oblíbeným ministrem podělit o své názory. Vystál si frontu na grilovaný hermelín a klobásu, povečeřel a šel si fotit předávání cen za nejlepší dětskou masku čarodějnice. Na závěr vyslyšel žádost spoluorganizátora akce Vaška Kryla a zapálil vatru s čarodějnicí.

"Po náročném turné mezi zdravotníky Olomouckého kraje jsem si tady skvěle odpočinul a pobavil se," nešetřil slovy chvály na adresu organizátorů i návštěvníků Babiš, kterého tentýž večer čekal ještě přesun do Lednice a další program.

(Poznámka autora: podle neověřených informací z okruhu ministra financí bylo jedním z důvodů jeho účasti na tomto pohanském svátku otevření tajemných jeskyní, slují a bankovních účtů v daňových rájích s ukrytými poklady a jejich dodatečné zdanění)

Řekněte nám svůj názor

Vložit komentář

napsal(a):

Vaše jméno a příjmení: Zde napište text: Antispam kontrola: Napište název krajského města Olomouckého kraje
Vložit

    Zatím zde není žádný komentář.

Jsme na Facebooku

Kontaktujte nás

Oblastní a místní kancelář hnutí ANO Olomouc
Koželužská 21, 779 00 Olomouc

Kontaktní e-mail: olomouc@anobudelip.cz
Kontakty na jednotlivé osoby najdete v sekci Naši lidé

Celostátní web hnutí ANO
Zadavatel: ANO 2011 / Zpracovatel: ANO 2011

Back to Top