Fotogalerie Kiss Point 2018

ANO Olomouc, 1. května 2018

Jen pro ten dnešní den stojí za to žít... a nezapomenutelný Oldřich Nový v roli záhadného elegána a dokonalého kavalíra Kristiána. Překrásná Tatra 52 s unikátní karosérií světoznámé karosárny Sodomka, historické motocykly a velocipédy, broukající stabilní motor dokládající technický um našich předků a atmosféra prvorepublikových procházek olomouckými parky.

Letošní První máj s olomouckým hnutím ANO byl prodchnutý krásnou nostalgií i sváteční náladou stého výročí vzniku republiky. Pod rozkvetlým stromem si opět stovky párů všech generací vyměnily polibek a připomněly svou lásku. Dámám, které za námi přišly bez pánského doprovodu, se s šarmem a úctou k ženám nám vlastní věnovali společně s kolegy kandidát na primátora Mirek Žbánek a poslanec Milan Feranec a dali tak připomenout, že čeští muži mají na co navazovat a doba gentlemanů není jen nostalgickou vzpomínkou :-) Dovolíme si dokonce tvrdit, že návrat gentlemanů na olomouckou radnici by měly mít ve svém programu pro letošní komunální volby všechny strany povinně! Děkujeme, že jste za námi zavítali v tak hojném počtu a těšíme se zase brzy na viděnou.

Svou fotografii si můžete najít a stáhnout ve velkém fotoalbu zde: https://anoolomouc.rajce.idnes.cz/Kiss_Point_2018_s_hnutim_ANO_Olomouc/

Řekněte nám svůj názor

Vložit komentář

napsal(a):

Vaše jméno a příjmení: Zde napište text: Antispam kontrola: Napište název krajského města Olomouckého kraje
Vložit

    Zatím zde není žádný komentář.

Jsme na Facebooku

Kontaktujte nás

Oblastní a místní kancelář hnutí ANO Olomouc
Koželužská 21, 779 00 Olomouc

Kontaktní e-mail: olomouc@anobudelip.cz
Kontakty na jednotlivé osoby najdete v sekci Naši lidé

Celostátní web hnutí ANO
Zadavatel: ANO 2011 / Zpracovatel: ANO 2011

Back to Top