Hnutí ANO v Olomouci zvolilo své nové vedení

ANO Olomouc, 24. února 2014

Oblastní sněm politického hnutí ANO 2011 Olomouc zvolil 21. února své nové vedení. Ve funkci předsedy byl potvrzen Milan Feranec a novými místopředsedy se stali Miroslav Žbánek a Jaroslav Spáčil.

Předseda Milan Feranec, který v hnutí působí od jeho vzniku, pracuje v současné době jako první náměstek ministra dopravy. Místopředseda Miroslav Žbánek je odborníkem na veřejnou správu a evropské fondy a pracuje jako vedoucí kanceláře ředitele Úřadu Regionální rady (ROP). Druhý místopředseda Jaroslav Spáčil je majitelem olomoucké přepravní firmy EGT Express CZ. Volba tříčlenného oblastního vedení proběhla podle stanov hnutí ANO 2011 tajným hlasováním.

Jak na oblastním sněmu zdůraznil předseda Milan Feranec, zúčastní se hnutí ANO komunálních voleb v Olomouci a dalších městech regionu na podzim letošního roku.

„V Olomouci plánuje ANO sestavit samostatnou kandidátku. Jsme však teprve na začátku přípravy na volby, takže je předčasné mluvit o jejím složení. Hnutí ANO nabídne kvalitní kandidáty nejenom z řad členů, ale osloví i nezávislé osobnosti, nezatížené dlouhodobým působením v politice.

 Nabídneme alternativní pohled na správu města. Chceme otevřenou radnici, účelné nakládání s veřejnými prostředky, hospodárné řízení městských firem. Chceme komunikovat s občany a vítáme náměty, jak změnit současné poměry v našem městě,“ dodává Milan Feranec.

Jeden z prvních kroků, kterým hodlá hnutí ANO zapojit občany do budoucího dění v Olomouci, popisuje krajská manažerka hnutí Petra Prchalová: „V současné době intenzivně pracujeme na naší nové webové platformě  - ANO, tohle je Olomouc. Jejím prostřednictvím budeme poukazovat na klíčové problémy města a podávat ucelené informace o naší práci.“  

Hnutí ANO chce do přípravy svého volebního programu pro podzimní komunální volby vnést nové prvky. Těmi mají být především partnerství a intenzivní komunikace se širokou veřejností.

„Z diskusí s občany zaznívají jednoznačná očekávání - spravovat a rozvíjet město ve prospěch občanů, řídit se zdravým selským rozumem a nic neskrývat,“ dodává oblastní předseda hnutí ANO Milan Feranec.

Řekněte nám svůj názor

Vložit komentář

napsal(a):

Vaše jméno a příjmení: Zde napište text: Antispam kontrola: Napište název krajského města Olomouckého kraje
Vložit
  • Karel Smička čtvrtek 27. února 2014, 10:08

    Oceňuji, že pan podnikatel Spáčil do toho jde s vlastním jménem a nestaví za sebe nějaké nastrčené figury, jak jsme zvyklý u jiných stran. Čas ukáže, jak kdo maká. reagovat

    • Petra Prchalová čtvrtek 27. února 2014, 12:44

      Pane Smičko, jeden ze základních pilířů, který chceme vždy a všude dodržovat, je naprostá transparentnost. Jak v osobách, tak financích. reagovat

Jsme na Facebooku

Kontaktujte nás

Oblastní a místní kancelář hnutí ANO Olomouc
Koželužská 21, 779 00 Olomouc

Kontaktní e-mail: olomouc@anobudelip.cz
Kontakty na jednotlivé osoby najdete v sekci Naši lidé

Celostátní web hnutí ANO
Zadavatel: ANO 2011 / Zpracovatel: ANO 2011

Back to Top