Hnutí ANO založilo místní organizaci v Olomouci a stanovilo své priority pro Olomouc

ANO Olomouc, 14. března 2015

V sobotu 14. března se uskutečnil ustavující sněm místní organizace hnutí ANO v Olomouci. Vznik místní organizace reaguje na rozrůstající se členskou základnu hnutí v Olomouci a olomouckém okrese a povede k efektivnějšímu rozdělení rolí mezi oblastní a místními organizacemi. Ty se po výrazném úspěchu v komunálních volbách daleko úžeji zaměří na naplňování svých volebních cílů v jednotlivých městech a obcích. Oblastní organizace v roli koordinátora bude řídit zejména proces rozrůstání se členské základny a zakládání dalších místních organizací.

Předsedou místní organizace v Olomouci byl jednomyslně zvolen Miroslav Žbánek (42 let), vedoucí odboru Úřadu Regionání rady, olomoucký zastupitel a předseda klubu zastupitelů hnutí ANO. Místopředsedy byli zvoleni Jaromír Lošťák (41 let), podnikatel a taktéž olomoucký zastupitel, a stavební inženýrka Monika Hrstková (28 let). Úkolem místní organizace je prosazení programových priorit hnutí, práce v komisích města, kontakt s občany, hledání řešení jejich problémů a v neposlední řádě příprava na krajské volby v příštím roce.

Priority hnutí ANO pro Olomouc

"Hnutí ANO je dnes v Olomouci jednoznačně nejsilnějším politickým subjektem a v celé jeho polistopadové historii asi první skutečnou opoziční stranou bez napojení na různé zájmové a vlivové skupiny. Volby jsme vyhráli s jasným programem a vizí, jak město řídit. Máme schopný a pracovitý tým lidí, který nás reprezentuje ve výborech a komisích města, nominovali jsme zástupce do městských společností. Veřejnosti nyní na našich webových stránkách www.anoolomouc.cz/priority-ANO-Olomouc představujeme programové priority, které budeme i v roli opozice navrhovat, prosazovat, případně je podpoříme. Chceme jít cestou dialogu, věcné a odborné argumentace. Nechceme se zaměřovat jen na minulost radnice, byť je naplněna plejádou drahých chyb, omylů a nesrovnalostí. Považuji za osobní výzvu naplnit očekávání našich voličů v prosazení změn ve fungování města," uvádí Miroslav Žbánek, předseda místní organizace a předseda klubu zastupitelů hnutí ANO.

Řekněte nám svůj názor

Vložit komentář

napsal(a):

Vaše jméno a příjmení: Zde napište text: Antispam kontrola: Napište název krajského města Olomouckého kraje
Vložit
  • Jméno není podstatné úterý 17. října 2023, 16:44

    Jestli bude p. Schillerová vypouštět takové páry , že s SPD nebudou vládnout zapomeňte na nějaké vládnutí , je dobře , že dá vědět předem. reagovat

Jsme na Facebooku

Kontaktujte nás

Oblastní a místní kancelář hnutí ANO Olomouc
Koželužská 21, 779 00 Olomouc

Kontaktní e-mail: olomouc@anobudelip.cz
Kontakty na jednotlivé osoby najdete v sekci Naši lidé

Celostátní web hnutí ANO
Zadavatel: ANO 2011 / Zpracovatel: ANO 2011

Back to Top