II. společenský ples hnutí ANO Olomoucký kraj se vydařil

ANO Olomouc, 6. února 2015

Kongresové prostory hotelu Clarion v Olomouci poslední lednovou sobotu ozdobily krásné róby dam a elegantní obleky pánů. Více než čtyři stovky hostů si přišly nejen zatančit, ale zejména užít skvělou atmosféru II. krajského plesu hnutí ANO. V roli hostitelů je přivítali oblastní předseda hnutí a náměstek ministra dopravy Milan Feranec a předseda poslaneckého klubu hnutí Jaroslav Faltýnek. Mezi významné hosty se zařadili např. místopředsedkyně poslanecké sněmovny Jaroslava Jermanová nebo primátor města Brna Petr Vokřál.

Celým večerem provázel a svými vtipnými replikami bavil moderátor, herec a dabér Miroslav Hrabě. Protože platí, že "ples dělá kapela", vsadila hlavní organizátorka večera a krajská manažerka hnutí Petra Prchalová na jistotu. Hudební mix olomoucké kapely L.I.F. střídalo stylové hudební a kostýmové aranžmá revival ABBA a BEE GEES. Zcela zaplněný parket se tak téměř dokonale přenesl do dob, kdy bratři Gibbové kralovali britským hitparádám a dva švédské páry Agnetha, Björn, Benny a Anni-Frid odstartovali s písní Waterloo celosvětové šílenství s názvem ABBA. Organizátorům se v naplněné olomoucké plesové sezóně podařilo zanechat pořádný otisk a oproti předchozímu prvnímu ročníku, který se konal v Prostějově, výrazně zvednout laťku. O to náročnější je čeká úkol na příští rok.

Jednoznačný úspěch by se však nedostavil bez výrazné podpory sponzorů. Díky jejich štědrosti se podařilo sestavit pestrý program a bohatou tombolu. Poděkování na závěr tak opět patří (nejen) Jiřímu Kimlovi, Jiřímu Krausovi - Stavební práce, Soně Šedé - Salon Esthétique a firmě EGT EXPRESS CZ a mnoha dalším. Za rok se všemi na viděnou.

Všechny fotky si můžete stáhnout v balíku zde: stáhnout

Řekněte nám svůj názor

Vložit komentář

napsal(a):

Vaše jméno a příjmení: Zde napište text: Antispam kontrola: Napište název krajského města Olomouckého kraje
Vložit

    Zatím zde není žádný komentář.

Jsme na Facebooku

Kontaktujte nás

Oblastní a místní kancelář hnutí ANO Olomouc
Koželužská 21, 779 00 Olomouc

Kontaktní e-mail: olomouc@anobudelip.cz
Kontakty na jednotlivé osoby najdete v sekci Naši lidé

Celostátní web hnutí ANO
Zadavatel: ANO 2011 / Zpracovatel: ANO 2011

Back to Top