Nad Olomoucí létaly gripeny a modré balonky ANO

ANO Olomouc, 28. srpna 2016

Letadla, letadla, balonky a koblihy. I tak to chvílemi vypadalo na 14. ročníku leteckého dne v Olomouci. Volební stánek hnutí ANO byl celý den v obležení návštěvníků všech generací. Ti vyjadřovali svou podporu politice hnutí ANO i panu Babišovi a spontánně diskutovali o problémech, které je trápí a štvou.

Hned několik tváří z kandidátní listiny včetně „našich doktorů“ Oty Košty a Milana Brázdila tak celý den, mimo rozdávání stále oblíbených koblih a dárků pro děti, vysvětlovalo základní body programu hnutí pro nadcházející krajské a senátní volby. V tropickém horku to byl chvílemi nadlidský výkon.

„Lidé nám dnes často říkali, že nás mají rádi i proto, že se s nimi setkáváme taky mimo volební kampaně. Mnozí připomínali akce z loňského nevolebního roku,“ říká ke stále rostoucí popularitě hnutí ANO olomoucký předseda Mirek Žbánek.

Příjemné překvapení pak návštěvníci zažívali při osobním setkání s ministrem obrany Martinem Stropnickým. „Jsem moc rád, že pan ministr přijal moje pozvání a na setkání s občany a zástupci ozbrojených a záchranných složek přijel,“ dodává Milan Brázdil, který společně s kandidátem na hejtmana Otou Koštou a s ministrem Stropnickým řešili další spolupráci Olomouckého kraje s armádou, budoucnost letecké záchranné služby i všední otcovské problémy.

Na závěr se sluší poděkovat Hanáckému leteckému klubu Olomouc, který tuto skvělou akci pravidelně organizuje a popřát jim hodně zdaru a úspěšný let do dalších let :-)

Řekněte nám svůj názor

Vložit komentář

napsal(a):

Vaše jméno a příjmení: Zde napište text: Antispam kontrola: Napište název krajského města Olomouckého kraje
Vložit

    Zatím zde není žádný komentář.

Jsme na Facebooku

Kontaktujte nás

Oblastní a místní kancelář hnutí ANO Olomouc
Koželužská 21, 779 00 Olomouc

Kontaktní e-mail: olomouc@anobudelip.cz
Kontakty na jednotlivé osoby najdete v sekci Naši lidé

Celostátní web hnutí ANO
Zadavatel: ANO 2011 / Zpracovatel: ANO 2011

Back to Top