Vliv Olomouce výrazně vzroste. Dva poslanci za ANO jsou úspěch

ANO Olomouc, 22. října 2017

Hned dva zástupce v Poslanecké sněmovně získalo hnutí ANO v Olomouci. S největším počtem 7.208 preferenčních hlasů v Olomouckém kraji přeskočil ze šesté na první pozici poslanec a oblíbený lékař Zdravotnické záchranné služby Milan Brázdil. Dalším ze zástupců je Milan Feranec, současný náměstek ministra dopravy, který nekompromisně zastupuje zájmy státu na české železnici. Oba jsou zároveň olomouckými zastupiteli.

„Považuji to za jednoznačný úspěch. Olomouc jako krajská metropole si zaslouží silný hlas v Praze. Není tajemstvím, že naše místní organizace musela za toto personální obsazení v rámci kraje silně lobbovat a jsem rád, že vedení hnutí a zejména pan předseda Babiš naslouchají hlasu olomouckých voličů. Právě to považuji za klíč k pochopení výsledku letošních voleb a vlastně i těch komunálních v příštím roce,“ komentuje výsledek předseda místní organizace hnutí ANO v Olomouci Miroslav Žbánek.

Obdobně vnímá volební výsledek i nově zvolený poslanec Milan Feranec. „Po mém příchodu na ministerstvo jsem se nestačil divit kdo, jak a s jakými úmysly (ne)řídí tuto zemi. Za čtyři roky se hodně změnilo, a kdyby nám tradiční strany neházely klacky pod nohy, bylo by to ještě lepší. Lidé to pochopili a v demokratických volbách ocenili naše výsledky. Žádné ohrožení demokracie ani svobody se nekoná. Prostě budeme dál makat, jak si to voliči přáli.“

Pouze z médií sledoval výsledky voleb i doktor Milan Brázdil. Celý víkend totiž sloužil na záchranné službě. První gratulace přijímal ještě v sanitce. „Moc si vážím podpory svých olomouckých kolegů, kteří usilovali o mou kandidaturu, i podpory voličů z celého kraje. Nejen v mém případě letošní volby ukázaly, za jak důležité lidé považují, když děláte poctivě svou práci, jste slušný člověk a nepřetvařujete se,“ říká záchranář a znovuzvolený poslanec Milan Brázdil.

Řekněte nám svůj názor

Vložit komentář

napsal(a):

Vaše jméno a příjmení: Zde napište text: Antispam kontrola: Napište název krajského města Olomouckého kraje
Vložit

    Zatím zde není žádný komentář.

Jsme na Facebooku

Kontaktujte nás

Oblastní a místní kancelář hnutí ANO Olomouc
Koželužská 21, 779 00 Olomouc

Kontaktní e-mail: olomouc@anobudelip.cz
Kontakty na jednotlivé osoby najdete v sekci Naši lidé

Celostátní web hnutí ANO
Zadavatel: ANO 2011 / Zpracovatel: ANO 2011

Back to Top